avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Pare incredibil..
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Pare incredibil..

1.Poate o asociatie de proprietari dintr-un bloc sa functioneze fara cenzor?Mi s-a raspuns ca presedintele este si cenzor!!! Mi se pare o contradictie..
2.De unde stim care chitante de incasare a intretinerii sunt cele care trebuie folosite ?Cu trebuie completate toate rubricile care apar?(nr.,serie..etc
3.Cum trebuie sa arate lista corecta cu sumele afisate spre a fi platite la intretinere?(Poate sa lipseasca ,de ex. costul m cub de apa calda si apa rece?
4.Lista de intretinere nu trebuie sa fie la zi?(In noiembrie se afiseaza costurile pt. septembrie si nu pt. octombrie!!)
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: praetore , utilizator 18:15, 24 Noiembrie 2007
1.Poate o asociatie de proprietari dintr-un bloc sa functioneze fara cenzor?Mi s-a raspuns ca presedintele este si cenzor!!! Mi se pare o contradictie..
NU poate detine 2 functii...alegeri noi sau numire intermediara
2.De unde stim care chitante de incasare a intretinerii sunt cele care trebuie folosite ?Cu trebuie completate toate rubricile care apar?(nr.,serie..etc
Pey doar un singur chitantier poate fi folosit...nu prea inteleg intrebarea ce sens trebuie sa aiba
3.Cum trebuie sa arate lista corecta cu sumele afisate spre a fi platite la intretinere?(Poate sa lipseasca ,de ex. costul m cub de apa calda si apa rece?
E cat mai bine sa fie cat mai detaliat.
4.Lista de intretinere nu trebuie sa fie la zi?(In noiembrie se afiseaza costurile pt. septembrie si nu pt. octombrie!!)
Pey decalarea asta e datorata facturarii si sistemului in sine.
:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intretinere la bloc. Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA Buna seara, Am urmatoarele probleme: 1. Exista un temei legal ca animalele de companie cum ar fi cainii sa fie trcuti legal la cotele de intretinere? 2. ... (vezi toată discuția)
Rubrici obligatorii in tabelul de intretinere bloc 2015 emil32 emil32 Buna ziua, O rugaminte, va rog! Ce rubrici sunt obligatorii in tabelul de intretinere la bloc, conform carei legi? Cum trebuie intocmit tabelul de ... (vezi toată discuția)
Facturi utilitati umflate de administratorul blocului avantime avantime Buna ziua, Imi puteti spune va rog cui ma pot adresa pentru a putea verifica activitatea administratorului nostru de bloc care ne calculeaza sume ... (vezi toată discuția)