avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Expozitie de gunoi la ghena blocului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Expozitie de gunoi la ghena blocului

Exista vreo lege care sa sanctioneze lasarea gunoiului, sticle pline, obiecte din casa, borcane cu mincare la ghena de gunoi a blocului, aruncarea de laturi pe ghena unui bloc cu 13 etaje?
Sunt 100 de locatari, bloc nou si nu doresc si nici nu mi se pare normal sa vad si sa ma impiedic de gunoiul altuia din bloc.
Banuiesc ca trebuie sa existe vreo lege care sa reglementeze asta.
Regulamentul de ordine interioara de la bloc nu poate fi aplicat din mai multe motive. Daca exista o lege, rog un sfat.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:19, 15 Septembrie 2010
Sesizati oficial Autoritatea Sanitar Veterinara,Garda de Mediu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ghena focar de infecție Thinina Thinina Cu respect, Expun caz Am reclamat o ghena infecta de 4ani Nimic, O ghena interioara de bloc cu tubulatura veche și infecta, un focar de infecție cu ... (vezi toată discuția)
Ghena gunoi menajer arianaferseta arianaferseta Buna ziua. Locuiesc la casa, iar in vecini este un teren privat pe care s-a construit in bloc cu 7 etaje. Acum amplaseaza ghena de gunoi a blocului langa ... (vezi toată discuția)
Cui reclam (solicit) curatarea ghenei de gunoi la bloc. perlutina perlutina M-am mutat intr-un bloc, unde constat ca gandacii sunt la ei acasa, iar tubulatura ghenei nu se mai vade de sub stratul de JEG. Eu voi curata pe palierul meu, ... (vezi toată discuția)