Ceau,
Reprezint o societate care face comert cu cereale. Am achizitionat de la o pers. fizica 50 to de seminte de floarea soarelui pe borderou de achizitie. Garda a venit in control si ne-a amendat pe atr. 1 .it. e legea 12/1990 pt comert cu bunuri a caror provenienta nu se cunoaste. Ce-i drept borderoul nu era din cel prevazut de lege ci era model vechi si era dat de vanzator. Recunosc s-a gresit, dar noi am cumparat folarea soarelui care nu este considerata ca facand parte din categoria cerealelor.
Am termen in 28.11.07, pt anularea pv de contraventie, si vreau sa stiu daca a mai fost cineva in aceeasi situatie.Ce opinii aveti vis a vis de aceasta situatie?
Procesul verbal trebuie vazut de un jurist. Poate exista si vicii de intocmire a acestuia.
Desi se poate ataca si pentru proasta intocmire a acestuia floarea soarelui neconstituind cereale. Trebuie gasit un act normativ care sa stipuleze ca floarea soarelui este altceva.
Tva la cereale
mery52
Buna seara,
Am o societate cu domeniul de activitate ''Transporturi rutiere si de marfuri'', pana acum am transportat cu masinile mele agregate (balast, ... (vezi toată discuția)