avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1038 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general casa marcat activitate de intermediere materiale
Discuție deschisă în Contabilitate în general

casa marcat activitate de intermediere materiale

pentru o microintreprindere cu un obiect de activitate secundar < intermediere materiale tehnico-sanitare> CAEN 5115, neplatitoare de TVA, este obligatorie detinerea unei case de marcat pentru vanzarile catre persoane fizice?
Materialele se aduc pe baza de comanda verbala( fiind persoane fizice), nu detinem magazin de desfacere, acesta fiind motivul pentru care am optat pentru intermediere....
Cel mai recent răspuns: ContSters478 , utilizator 20:27, 16 Decembrie 2007
Da, este obligatorie detinerea si folosirea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caen 5115 intermediere articole fierarie milan milan pentru o microintreprindere avand ca obiect principal activitate lucrari sanitare si obiect secundar intermediere cu materiale tehnico sanitare( incadrate la ... (vezi toată discuția)
Caen intermediere sales medical medical medical Salut, Am si eu nevoie de ajutor in ceea ce priveste alegerea codului CAEN pentru o firma care va intermedia vanzarile pentru o clinica medicala. Practic va ... (vezi toată discuția)
Schimbare cod caen srl-d savurazvan savurazvan buna ziua. am infiintat recent un srl-d cu activitatea principala 4532. cand am ajuns la anaf sa inregistrez firma ca platitoare de tva mi-au zis ca pentru ... (vezi toată discuția)