avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1965 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cat ne costa un contabil?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cat ne costa un contabil?

Eu sunt din Valcea si desi sunt convinsa ca preturile difera in functie de oras, de complexitatea firmei, etc, as vrea sa stiu totusi cat va costa contabilul pe dvs (pt un SRL precizez)Contabilitatea primara sa presupunem ca o fac eu. si cum il platiti, lunar, cand cere el sau cum? Este bine sa fie facut un contract intre mine ca administrator si contabilul care raspunde de SRL-ul meu? Daca se intocmeste un contract cum ar trebui sa fie acesta si mai ales, trebuie platite impozite separat ca si pt un salariat?
Cel mai recent răspuns: MALAMUT , Consultant fiscal 19:51, 15 Septembrie 2010
Contractul se incheie intre firma si contabil indiferen de tipul de contract ales.
Se poate face fie contract de munca, fie contract de prestari servicii (PFA / SC).
Daca il angajat pe firma platiti tot dupa el ca si dupa un angajat ,la salariul care-l dati.
Dupa parerea mea e suficient un contract de prestari servici cu o PF autorizata,Contractul il face PF si acolo stipuleaza toate obligatiile Pf.autorizat cit si a SRL -ului.Normal plata se face lunar dupa volumul de lucrari din fiecare luna,poate nu aveti la fel pe parcusul unui ex. financiar.
Succes!!:D
Ultima modificare: Miercuri, 15 Septembrie 2010
iulia53, utilizator
Fatjon a scris:

Eu sunt din Valcea si desi sunt convinsa ca preturile difera in functie de oras, de complexitatea firmei, etc, as vrea sa stiu totusi cat va costa contabilul pe dvs (pt un SRL precizez)

Functie de volumul de lucru, domeniu de activitate, cat si de complexitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate o pf sa incheie un contact de prestari servicii/comision? Dumitru_Eugen Dumitru_Eugen Buna ziua, Poate o persoana fizica sa incheie un contract de prestari servicii? (Situatia este urmatoarea: de curand datorita costurilor prea mari am decis ... (vezi toată discuția)
Contract prestari servicii AlexandruF AlexandruF Pot incheia un contract de prestari servicii intre firma mea si angajatul ? Trebuie neaparat si carte de munca ? Daca inchei contr prest servicii trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Administrator sau manager? gabi_6y gabi_6y va rog sa-mi raspundeti daca un asociat unic al unei societati poate fi managerul acesteia, daca poate realiza activitatile din domeniul de activitate , cum as ... (vezi toată discuția)