avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Conducere si detinere 1 gram iarba in vederea ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Conducere si detinere 1 gram iarba in vederea consumului.

(conducere sub influenta drogurilor)
In cazul in care am fost la procuror , am dat declaratie ca am 1 gram de iarba in vederea consumului si dansu a stabilit amenda pentru asta , am inteles ca ar fi vorba de o amenda penala .
, dar a mai cerut separat de datele din buletin daca mai am vreo adresa de adaugat , si pe o hartie separat am scris o alta adresa , si un alt nume , dosaru fiind undeva din 2007 , nu stiu numar dosar nu stiu nimic ..... nu am primit nici o citatie pana in ziua de astazi la adresa din bulentin .
Rog a mi se oferi o parere sau un sfat , ce ar trebuii sa fac ?
este oare posibil trimiterea citatiei la adresa oferita aiurea?
si nu la cea din buletin?
Va rog.. astept un raspuns :((
Ultima modificare: Miercuri, 15 Septembrie 2010
ContSters167964, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters167964 , utilizator 10:27, 17 Septembrie 2010
Mergeti la politia rutiera si verificati daca aveti carnetul suspendat si cumva vi s-a facut comunicarea la acea adresa.
Daca exista o suspendare a carnetului,acolo va fi trecut si in ce baza,astfel ca puteti afla si numarul dosarului de parchet, de la politia rutiera ,daca permisul este suspendat.
Ultima modificare: Joi, 16 Septembrie 2010
Radu Gabrian, Mediator
da,multumesc .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda penala din 2007 .... ContSters167964 ContSters167964 A fost completat dosaru pentru detinere in vederea consumului de 1 gram marijuana,cu datele de pe buletin,separat s-a mai cerut o adresa alternativa , nu am ... (vezi toată discuția)
Fara permis de conducere Cristi1994 Cristi1994 Buna ziua.Cum spunem toti,am facut o prostie...Am fost la o petrecere si am baut vreo 2 beri si am primit provocare sa ma urc la volanul unei masine,neavand ... (vezi toată discuția)
Detinere tigara cu "iarba" Miridraga Miridraga Cineva la un concert detinea o tigara cu \"iarba\" si a fost prins ( acesta nu consuma \"iarba\"), si-a cumparat-o din curiozitate dar nu a pucat sa o consume. ... (vezi toată discuția)