avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ITM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ITM

buna ziua,

cum se poate depune o reclamatie catre ITM daca nu esti din accelasi oras?

EX:Eu locuiesc in CTA dar firma are sediul principal in BUC.
Cel mai recent răspuns: curca cristina , utilizator 19:20, 16 Septembrie 2010
Prin serviciile postale sau e-mail.
puneti scrisoarea recomandata cu confirmare de primire.in 30 de zile ar trebui sa primiti raspuns.
multumesc pentru raspuns.
Trimiteti sesizarea prin e-mail si in 7-8 zile va raspund
(.Daca doriti, puteti sa ii bombardati cu retrimiterea mesajului, ceea ce ii va enerva, dar va vor raspunde destul de repede...In Romania poti obtine ceve mult mai usor dand cu....... e-mailul in INBOX....)
curca cristina a scris:

buna ziua,

cum se poate depune o reclamatie catre ITM daca nu esti din accelasi oras?

EX:Eu locuiesc in CTA dar firma are sediul principal in BUC.

Sesizarea o depuneti la ITM Bucuresti pe adresa :
[ link extern ]

sau
str.Radu Voda nr.26-26A, sect.4, Bucuresti

TErmenul de arspuns este de 30 de zile de la data inregistrarii petitiei dvs.

Alte discuții în legătură

Lichidare vladutepes vladutepes Prima data acum aproape 2 luni, i-am trimis sms angajatorului rugand sa-mi comunice cand pot ridica banii de lichidare si cartea de munca. Dupa 1 luna, mi s-a ... (vezi toată discuția)
Adresa itm valentinaaa valentinaaa ce adresa are ITM sector 2? Vreau sa trimit o cerere prin posta. Multumesc! (vezi toată discuția)
Am mare nevoie de un sfat, o informatie sau o instruire cum sa fac o reclamatie la itm mihaigeorgetaelisabeta mihaigeorgetaelisabeta pana de curand am lucrat la o firma din bucuresti pe un post de ospatar, fiind nevoita sa plec de acolo deoarece intarziase salariul cu aproximativ o luna, am ... (vezi toată discuția)