avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general intreprindere individuala
Discuție deschisă în Contabilitate în general

intreprindere individuala

Va rog urgent o lamurire:daca sunt angajata cu contract de munca pe perioada nedeterminata la o SC pot sa-mi infiintez o intreprindere individuala, in care eu sa fiu
intreprinzătorul persoană fizică ?Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Daniela Camelia Nicolae , Consilier juridic 10:57, 16 Septembrie 2010
Da dar nu in acelasi domeniu de activitate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intreprindere individuala - magazin mixt: autorizatii necesare? gabi 27 gabi 27 Imi deschid o intreprindere indiv. pt un magazin mixt;de ce autorizatii si avize am nevoie?:-/ (vezi toată discuția)
Intrepinderi individuale - doi asociati? ContSters127664 ContSters127664 POT FI DOI ASOCIATI LA INTREPRINDEREA INDIVIDUALA ? SE POT ANGAJA ALTE PERSOANE CA LA SRL? VA MULTUMESC MULT. (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala biaman biaman Poti sa devii ,,angajat\'\' in cadrul intreprinderii individuale unde esti intreprinzator? Oug 44/2008 nu mi se pare foarte clara.La infiintarea I.I. la ... (vezi toată discuția)