avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj si plecare din tara
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj si plecare din tara

Sotul meu este in somaj si doreste sa plece in alta tara sa lucreze.Am inteles ca poate renunta timp de 3 luni la ajutorul de somaj.Daca nu se intoarce dupa cele 3 luni ami poate beneficia de ajutor de somaj la intoarcere? Si daca in acest timp reuseste sa sa angajeze in acea tara cu forme legale poate beneficia de alocatie pt copil daca copilul traieste in Romania?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:29, 16 Septembrie 2010
alocatia ptr. copil nu se pierde daca parintii au un loc de munca in strainatate.
Daca sotul este angajat cu forme legale in alta tara , copilul poate beneficia de alocatie din tara respectiva ?Copilul traind in Romania! Intelesesem ca da, dar as dori un raspuns avizat. Multumesc.
in legatura cu alocatia
[ link extern ]

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatia de stat pentru copii aflati in strainatate ravecabot ravecabot Buna ziua Numele meu este Ciuca Ildiko, am o intrebare catre dumneavoastra: copii in varsta de 10-12 ani primesc alocatie de stat pe perioada cat sunt in ... (vezi toată discuția)
Roman intors in tara, conditii inregistrare la somaj, indemnizatii relocare, drepturi si obligatii Maria Adriana Marinescu Maria Adriana Marinescu Buna ziua, va rog frumos sa ma ajutati in urmatoarea situatie: roman, 44 ani, studii medii fara bac, a lucrat 2 ani cumulati la doua joburi, in ... (vezi toată discuția)
Alocatie copil taiata hellticket hellticket doresc sa imi spuneti daca cei de la directia pt protectia copilului au voie sa taie alocatia copilului?? mentionez ca parintii sunt plecati la munca in ... (vezi toată discuția)