avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1081 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Autorizatii si avize magazin produse naturale
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Autorizatii si avize magazin produse naturale

Am o mare nedumerire si anume pt functionarea unui magazin, un minimarket cu produse naturale si bio am nevoie de avize sanitar-veterinare, de la sanatate, PSI, protectia mediului(sa-mi spuneti va rog daca sunt toate sau mai sunt necesare si altele?)ok si carere ar fi traseul adica obtii aceste avize te duci cu ele la primarie pt autorizatia de functionare.La registrul comertului pt declararea punctului de lucru si pt inregistrarea obiectului de activitate, precizez ca functionez ca si intreprindere individuala.Cam asta este ce am inteles eu, va rog frumos daca se poate sa ma ajute cineva care ar fi demersurile care trebuiesc facute si mai ales in ce ordine.In speranta ca ma va ajua cineva va muktumesc si va doresc o zi buna.

Alte discuții în legătură

Magazin produse bio barbatescu elena barbatescu elena Buna, as dori sa deschid un magazin cu produse bio, un fel de minimarket dar cu produse bio(mancare, cosmetice, detergenti, ceaiuri etc.) si as dori sa stiu ... (vezi toată discuția)
Firma srl Nicoleta04 Nicoleta04 Am si eu o nelamurire in legatura cu avizele sanitare, sanitar veterinare, protectia muncii, protectia mediului, eu cand am facut dosarul pentru inregistrare ... (vezi toată discuția)
Necesitate psi, ssm -autorizatii ssm si psi imike1 imike1 Buna Ziua, am o Inreprindere Individuala cu codul caen 3299-Fabricarea altor produse manufactiere, nu avem angajat, proprietarul lucreaza numai la targuri si ... (vezi toată discuția)