avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Firma SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Firma SRL

Am si eu o nelamurire in legatura cu avizele sanitare, sanitar veterinare, protectia muncii, protectia mediului, eu cand am facut dosarul pentru inregistrare am dat declaratie pe propria raspundere cum ca cunosc şi respect prevederile legislaţiei şi ale reglementărilor generale şi specifice din domeniul sanitar , sanitar veterinare, protectia mediului, protectia muncii. Sptiul este de 60 m2. Mai am nevoie sa umblu dupa avizele sus mentioante?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: mvio79 , utilizator 14:24, 17 Septembrie 2013
eu detin un magazin alimentar si a fost nevoie ca inspectorii sa vina la fata locului si sa constate caci spatiul corespunde din punct de vedere sanitiar, psi, etc, iar apoi mi-au eliberat autorizatiile de functionare respective, bineinteles fiecare autorizatie separat iar pt a le obtine se platesc si niste bani...asa ca va doresc succes
In primul rand, depinde ce activitate comerciala urmeaza sa desfasurati in spatiul respectiv...
Ultima modificare: Marți, 17 Septembrie 2013
mvio79, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatii necesare alina_vi alina_vi Ce avize si autorizatii sunt necesare pentru o firma care are ca puncte de lucru hotel, restaurant, cofetarie si laborator patiserie? (vezi toată discuția)
Amenajare grup sanitar salon infrumusetare Tericu Tericu Buna ziua.Detin un spatiu comercial relativ mare cu grup sanitar.In prezent in spatiul respectiv este un magazin alimentar.Intentia mea este sa impart spatiul ... (vezi toată discuția)
Autorizare sala kinetoterapie suciudoina suciudoina Eu am o sala de kinetoterapie,cu 3 angajati si are codul CAEN 8690.Ce autorizatii si avize trebuie sa am obligatoriu si daca pot eu sa fac protectia muncii si ... (vezi toată discuția)