avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... autorizatii necesare
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

autorizatii necesare

Ce avize si autorizatii sunt necesare pentru o firma care are ca puncte de lucru hotel, restaurant, cofetarie si laborator patiserie?
Cel mai recent răspuns: ContSters82109 , utilizator 12:51, 23 Septembrie 2009
AUTORIZAREA SANITAR-VETERINARA
AVIZ DE LA PROTECTIA MEDIULUI
PSI
PROTECTIA MUNCII
Daca ai in obiectul de activitate, codurile corespunzatoare pentru cele trei, hotel, restaurant, patiserie, in baza Declaratiei model 2, judecatorul delegat de la ORC te va autoriza pe proprie raspundere sa functionezi.
Asta inseamna, cand intocmesti acea Declaratie pe proprie raspundere, ca tu indeplinesti standardele in vigoare , sanitar veterinare si pentru siguranta alimentelor, sanitare, PSI, ITM si daca este necesar si cele de protectie a mediului.
Declaratia model 2, este transmisa in copie autoritatilor in cauza, care vor trimite inspectori pentru verificarea si acordarea avizului de specialitate.
Daca nu indeplinesti conditiile standard, activitatea va fi suspendata pana la remedierea deficientelor.
La hoteluri mi se pare ca este necesar si un aviz din parte MInisterului Turismului
Bafta!
Si nu uitati si de autorizatia si avizul de functionare eliberate de Primarie
Avize:
- Apa nova ( accepte ape uzate si menajere,grasimi )
- Alimentari cu apa put propriu : Apele Romane
- s.a.m.d.........

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avize de functionare GABRIELA_22 GABRIELA_22 Buna ziua, As vrea sa stiu,daca puteti sa ma ajutati cu detalii, referitor la cum trebuie sa procedez pentru obtinerea autorizatiilor de functionare unui ... (vezi toată discuția)
Avize si autorizatii Doresc sa deschid un restaurant. As dori sa stiu ce avize si autorizatii sunt necesare . (vezi toată discuția)
Firma srl Nicoleta04 Nicoleta04 Am si eu o nelamurire in legatura cu avizele sanitare, sanitar veterinare, protectia muncii, protectia mediului, eu cand am facut dosarul pentru inregistrare ... (vezi toată discuția)