avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1104 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Avize si autorizatii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Avize si autorizatii

Doresc sa deschid un restaurant. As dori sa stiu ce avize si autorizatii sunt necesare .
autorizarea se face prin oficiul registrului comertului -odata cu depunerea de inregistrare in fct de obiectul de activitate, respectiv codul CAEN ales concret.
1. Autorizatia de functionare - protectia muncii
2. Autorizatia de functionare - protectia mediului
3. Autorizatia de functionare - sanitara
4. Autorizatia de functionare - PSI
5. Nu sunt sigur, dar s-ar putea si cea sanitar - veterinara.
Asa cum spunea si forumistul care ti-a raspuns initial, te autorizezi in functie de codul CAEN,
La tine se rezolva prin declaratiile pe propria raspundere., pentru fiecare tip de autorizatie.
un link util: www.onrc.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare fast-food si cod caen pentru fast-food mihu_theodor mihu_theodor buna ziua tuturor! sunt utilizator nou si m-ar interesa actele necesare deschiderii unui fast-food si ce cod caen mi-ar trebui. va multumesc anticipat... as ... (vezi toată discuția)
Autorizatia ssm marianadavid marianadavid Buna seara, Societatile comerciale cu cod caen restaurante trebuie sa obtin aautorizatia din punct de vedere ssm de la ITM? Ce societati trebuie sa aiba ... (vezi toată discuția)
Domeniul de activitate-restaurant suciugeorgeta suciugeorgeta Spuneti-mi va rog in afara de un inspector de personal o firma cu domeniul de activitate restaurant,de ce persoana mai are nevoie pentru a fi in ordine in ... (vezi toată discuția)