avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 acte necesare fast-food si cod caen pentru fast-food
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

acte necesare fast-food si cod caen pentru fast-food

buna ziua tuturor! sunt utilizator nou si m-ar interesa actele necesare deschiderii unui fast-food si ce cod caen mi-ar trebui. va multumesc anticipat... as mai avea o intrebare... am o inteprindere individuala pe care nu am lucrat inca, si nu stiu daca am sau nu nevoie de contabil...
Cel mai recent răspuns: ContSters109653 , utilizator 18:45, 19 Iunie 2010
Avizele sunt cele obisnuite: sanitar, sanitar veterinar, PSI, protectia mediului.(sunt mentionate in cererea pe care o semnati la Oficiul Registrului Comertului.)
Avizul de functionare de la primarie.(va dau dansii o lista)
CAEN 5610-Restaurante.
Da, aveti nevoie.In conditiile in care legislatia se tot schimba, un contabil v-ar costa mai putin decat o eroare sau o omisiune.

Ultima modificare: Duminică, 20 Iunie 2010
ContSters109653, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avize si autorizatii Doresc sa deschid un restaurant. As dori sa stiu ce avize si autorizatii sunt necesare . (vezi toată discuția)
Avize pentru deschiderea unui fast-food ContSters239603 ContSters239603 Salut! Numele meu este Cosmin si sunt elev in clasa a X-a. La Educatie Antreprenoriala, profesoara ne-a dat o tema care consta in enumerarea avizelor necesare ... (vezi toată discuția)
Avizul de functionare ernest192 ernest192 Buna ziua as avea o intrebare eu vreau sa incep o afacere tip fast food cu o rulota prin piete si targuri am adaugat noul cod caen in actul constatator. Ce ... (vezi toată discuția)