avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract col la niv de unitate vs contract col la niv ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract col la niv de unitate vs contract col la niv de ramura

Buna ziua,

Ma poate ajuta cineva cu raspunsul la urmatoarele intrebari: contractul colectiv de munca la nivel de unitate poate avea prevederi sub contractul colectiv de munca la nivel de ramura?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: anda15 , utilizator 22:47, 16 Septembrie 2010
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordinea contractelor colective simona.elisa simona.elisa Imi spuneti va rog care este ordinea respectarii contractelor colective de munca? va multumesc (vezi toată discuția)
Cine e mai tare, codul muncii sau ccmun? giacris giacris Buna ziua, 1. In cazul in care unui angajat i se cere sa presteze ore suplimentare sambata, cum va fi recompensat ulterior? -i se va acorda un spor de 75% ... (vezi toată discuția)
Ccm adrianabresug adrianabresug am dus CCM la fortele de munca si nu mi l-au primit sub pretextul ca unitatea este nominalizata intr-un nivel de ramura sau grup de angajatori in perioada ... (vezi toată discuția)