Buna seara! Sunt presedintele unei asociatii de proprietari. Cu ceva timp in urma am avut o problema cu fosta administrator am descoperit chitante duble ...mai multe nerguli in gestiune i-am desfacut contractul de munca fara sa cunoastem legislatia si a contestat in instanta si a fost reintegrata. De cand a fost reintegrata nu a venti la servici decat cand a avut chef si a incalcat anumite atributii din fisa postului. Ca urmare i s-au intocmit anumite referate constatatoare. In adunarea generala s-a hotarat cercetarea disciplinara a salariatei iar din comisie sa faca parte presedintele si cenzorul in caliate de observator fara drept de vot. In ziua in care a fost convocata avocata salartiatei a invocat ca, aceasta comisie nu este legal constituita si ca ar fi trebuit sa vina si un reprezentant al asociatiei si ca cenzorul nu are ce cauta acolo. Din comitetul executiv face parte si cenzorul . Am pregatit un chestionar cu intrebari pe baza convocarii unde erau precizate obiectivele dar chestionarul era mult mai detaliat si au invocat ca nu seamana cu ce se specifica in convocator. Prin urmare nu a raspuns la chestionarul realizat de Asociatie ci a prezentat anumite aparari formulate pe baza convocatorului scrise de avocat si nu de salariat. Ca urmare consideram ca am respectat prevederile codului muncii si vom proceda la aplicarea unei sanctiuni mai precis desfacerea cim-ului. Intrebarea este daca a procedat corect si daca contesa decizia in instanta ce sanse are de castig?
~ final discuție ~