avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... sistare pensie intretinere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

sistare pensie intretinere

buna ziua
Sunt in proces pe tema de mai sus .Prima sedinta din 01.09.2010 sa incheiat asa:
"In baza ar 156 C.pr.civ. admite cererea paratei de amanare a cauzei in vederea angajarii unui aparator in cauza .Se citeaza partile.Amana judecata cauzei si acorda termen la data de 13.10.2010,C10 civil ,sala1, ora 12.Cu recurs ,odata cu fondul.Pronuntata in sedinta publica de la 01 sep.2010"
Nu sunt multumit de amanare ,deoarece era cazul de a arata niste inscrisuri ,mai este sau nu student ,ca a absolvit am depus eu ,deci nu vad rostul unui avocat .DECI ,AMANAREA MAIA VEA ROST? la urmatoarea infatisare va aduce .au inceput scolile si se poate face rost de o adeverinta
intrebari :pot face recurs pana la data de 13.10.2010 ?
ce inseamna "Cu recurs ,odata cu fondul"
pot solicita sa vad inscrisurile depuse de parat la dosar ,
o zi buna
Cel mai recent răspuns: nenea toto , utilizator 22:00, 17 Septembrie 2010
Adica incheierea prin care a fost admisa amanarea pe motiv ca doreste angajarea unui avocat o puteti ataca la sfarsitul procesului , odata cu fondul.Este dreptul fiecarei procedural, de a cere sa fie asistat de avocat.
Inscrisurile le veti primi si vedea la termenul pt administrare probatoriu.
Daca este inscrisa intr-o forma de invatamant, cu sau fara avocat, tot ii platiti pensie pana termina studiile. Bucurati-va! Nu mai mult de 26 de ani (varsta fetei).
buna seara
sunt de acord ,dar a amanat ca nu est inca inscrisa ,nu ca nu are aparator ,e la mintea cocosului, in aceasta cauza era nevoie numai de inscrisuri ,dar nu le avea ,eu am prezentar adeverinta ca a absolvit .Daca ai cunostinte la justitie poti intoarce orice .Daia am ajun sa sufocam Europa cu procese ca voi ,cei din justitie o faceti numai pe bani si platim noi salariati in loc ca bani din impozite sa mearga la pensii .Cazul se rezolva foarte clar .pentru o noua perioada de studii ,trebuia sa impuna o noua cerere ,asa cum am cerut ,nu sa amane din cauza de aparator ,dar legile promovate de voi sunt proaste .
-da aveti dreptate stiu asta si ma bucur de reusita ei,dar din iulie pana in octombrie putea sa vina sa vorbeasca si cu taicas-o ,acesta problema, ca pot sta copiii fara sa munceasca pana la 26 de ani a dus romania unde este ,in toate tarile dezvoltate la 21 de ani copiii isi cauta de lucru ,evreii conduc lumea .Acum te poti inscrie la o facultate ,plateste prima taxa ,ca este in rate ,ai adeverinta si stai acasa pe 700/800 de roni si mai si muncesti la negru si uita si ce a invatat ,la anul face la fel si asa mai departe.Eu asteptam sa ma caute sa-mi spuna de angajare ,sa-i caut un post dar ,e fata lu mama si peste 3 ani ce va face .Atunci sigur ma va cauta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intr-o cauza pa "ordonanta presedintiala"cu obiect de judecata "incredintare minori",disparitia unor inscrisuri de la dosarul unei cauze?? Manole Dumitru Manole Dumitru In baza unor inscrisuri si unele argumente neprobate in timpul sedintei, aparatorul partii potrivnice cere amanarea cauzei pe motivul ca; parata are ... (vezi toată discuția)
Onorariu avocat pircanflorian pircanflorian Mama are un dosar pe rol Nr. unic (nr. format vechi) : 1381/109/2013 Data inregistrarii 01.02.2013 Data ultimei modificari: 18.02.2014 Sectie: Secţia ... (vezi toată discuția)
Hotarare care sa tina loc de act autentic ELENA GABRIELA ELENA GABRIELA 1.Bunicul a decedat in anul 1975 , au ramas sotia supravietuitoare si cei 2 copii. In anul 2012 luna februarie a decedat tatal meu (fiul natural al bunicului ... (vezi toată discuția)