In baza unor inscrisuri si unele argumente neprobate in timpul sedintei, aparatorul partii potrivnice cere amanarea cauzei pe motivul ca;
parata are contract de inchiriere a unui apartament, contract ce il depune la dosar dar fara sa-l comunice si noua, deasemeni depune si un inscris de la Asoc. de Prop., totodata aparatorul paratei arata ca parata este internata in spital, si pana la inchiderea sedintei de judecata va depune "adeverinta " de la spital.(Toata aceasta situatie se petrecea la termenul din 01.06.2011).
Azi 17.06.2011, am studiat dosarul si constat urmatoarele ca; inscrisurile depuse la dosar de aparatorul paratei nu exista(contract inchiriere apartament, adeverinta de la Asoc.de Prop. si adeverinta de la spital), am verificat numerotarea filelor dosarului, nu s-a constatat nici o modificare a cifrelor. Deasemeni este consemnat in "Incheierea de sedinta'' motivul amanarii judecarii cauzei pentru 29.06.2011,
Ce credeti?
1) Inscisurile respective au fost falsuri materiale sub semnatura privata, si aparatorul le-a sustras inainte de a ajunge sa se faca numerotarea filelor?
2) Afirmatia aparatorului ca parata era internata in spital a fost un neadevar ? Deoarece personal dupa sedinta am mers la locul de maunca a paratei unde aceasta isi desfasura activitatea, "bine mersii".
3) Aratand cele mai sus, se poate solicita sactionarea paratei cu "amenda'' pentru sicanarea reclamantului, si, lungirea timpului solutionarea cauzei?B-)
Nu nici nu erau semnate de partile contractate, s-a produs o incalcare a drepturilor procesuale a partii reclamante, si de ce? Aparatorul paratei arata ca clienta este internata in spital si va aduce adeverinta de la spital. Dupa sedinta am mers personal unde lucreaza parata si era binemersi la chioscul de ziare si tigari. Actul intitualat contract de inchiriere nu purta semnaturile partilor contractante, Parata a dorit o amanare dar nu am inteles de ce din motiv, pentru ca de 6 pe 7 luni decand a parasit copilul o singura data la vazut, si atunci la dus taicasul(reclamantul) la chiosc, Dar cum se zice a nimerit ca "rromul vinerea la stana"), la chiosc era si concubinul paratei si i-a pus pe fuga..Oricum ea nu vrea copilul, doar o sicanare a reclamantului. ..:((