avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... LIPSA PLATA TAXA TIMBRU SI RECUZARE AVOCAT
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

LIPSA PLATA TAXA TIMBRU SI RECUZARE AVOCAT

Buna ziua !
Sunt parat intr-un dosar de revendicare si ginerele reclamantei a achitat taha de timbru pe numele lui si a depus-o la dosar.Chitanta nu apare pe numele reclamantei si suntem la al trei lea termen. Asi vrea sa contest la instanta ca nu a achitat taxa pe numele ei si sa ii pun sa o mai plateasca odata. Cum asi putea face.
Deasemenea avocata ca ii apara nu a depus la dosar contractul de asistenta pentru reclamanta si asi vrea si pe ea sa o recuz si ce conditii ar mai fi de a o recuza.
Avocata a spus ca am falsificat un Titlu de Proprietate dar am aratat ca nu e asa si mi-a mai adus fel de fel de acuza nefondate si e ffff obraznica.
Cum o pot eu recuza sau macar sicana in dosar.

Va multumesc anticipat pentru ajutor.

Cel mai recent răspuns: ContSters98997 , utilizator 22:45, 31 Ianuarie 2013
Avocatul nu are obligatia de a depune la dosar contractul de asistenta si nu este supus recuzarii. In privinta obrazniciei, nu ma pronunt.....este discutabil... De recuzat nu aveti cum. de sicanat.... nu este recomandabil,.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuzarea judecatorilor in faza de apel alex901 alex901 Buna ziua Am un dosar de partaj in faza de apel pentru a face cerere de recuzare pe motiv de partinire cu partea adversa. In aceste conditii trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Recuzare judecator barandaniel barandaniel in cazul in care soliciti recuzarea unui judecator si spui ca ai indoieli cu privire la impartialitatea completului poti sa te astepti la represalii? poate fi ... (vezi toată discuția)
Partaj judiciar-iesire indiviziune ContSters91960 ContSters91960 Este normal ca in timpul uniu proces ,judecatoarea sa se pronunte astfel\"taci din gura mamaie ca acum tin cu matale\" ce atitudine judiciara poate insemna ... (vezi toată discuția)