avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... OUG 50/2010 Prima casa
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

OUG 50/2010 Prima casa

Buna ziua,

As vrea sa stiu daca OUG 50/2010 se aplica si la contractele de credit Prima casa? Exista un act aditional si pentru aceste cazuri? Caci am fost la banca si ne-au zis ca noi nu trebuie sa semnam nici un act aditional. Asa este? Sau e o pacaleala sa ne tina departe de actul ala?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ninha , utilizator 16:35, 17 Septembrie 2010
sunt in aceeasi situatie. si mie mi s-a spus la fel. cu precizarea ca nu prea exista comisioane in acest fel de credit.decat unul mititel de administrare cont. si oricum dobanda este destul de mica. si nici comision rambursare anticipata nu exista.dar si la un alt credit de nevoi personale la care am rambursare anticipata de 4.5% mi sa- raspuns la fel, adica nu e cazul si probabil tb sa fac un pic de scandal acolo ca sa mi se intocmeasca acest act aditional.
Degeaba! Vad ca sunt 22 de consultanti online si totusi nimeni nu se deranjeaza sa ne raspunda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Og 50/2010-solutie valy2blue valy2blue In 2005 am contractat un credit de nevoi pers.pe o perioada de 120luni in lei,la data incheierii ctr.dobanda curenta era de 18.5%pe an variabila la care se mai ... (vezi toată discuția)
Comision de risc la credit bancar alexauto1 alexauto1 Buna ziua ieri am fost la banca (BRD) unde am un credit de nevoi personale fara giranti si fara garantie imobiliara, sa vad despre ce este vorba cu actul ... (vezi toată discuția)
Modificare tip dobanda (variabila/fixa) prin efectul legii owlman owlman Buna ziua, Am un contract de credit pentru nevoi personale, fara ipoteca, incheiat in 2007. Intrucat la momentul acela inca nu aparuse OUG 174/2008, care sa ... (vezi toată discuția)