avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... sunt amenintata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

sunt amenintata

buna ziua. am fost timp de 3 ani cu un barbat cu 2 copii. era violent si foarte impulsiv, si face parte din lumea interlopa. acum este la puscarie de un an in alta tara. eu am stat acolo si l-am vizitat timp de 9 luni, dar m-am saturat si am venit acasa. dupa o serie lunga de telefoane si crize de gelozie, i-am spus ca s-a terminat. acum ma suna si ma ameninta ca imi arunca acid pe fata daca nu il astept, si-a pus prietenii sa imi sune familia si sa ne ameninte ca orice-ar fi ma vor gasi. mi-e tare frica pentru ca sunt infractori si sunt foarte violenti, cred ca au caziere si in tara, in strainatate stiu sigur ca sunt cunoscuti. Ce sa fac?
daca depun plangere si situatia se inrautateste? daca se intampla ceva familiei mele? va rog mult daca puteti sa-mi dati un sfat cat mai repede.
Cel mai recent răspuns: mari22 , utilizator 10:51, 8 Decembrie 2007
puteti depune plangere pentru amenintari, dar nu cred ca se va rezolva cu ceva situatia.

din pacate, cred ca cea mai buna solutie este sa parasiti orasul in care stati, undeva departe unde nu va poate gasi
Dumnezeule...ce oameni mai exista si in lumea asta....ati putea sa discutati si cu politistu de proximitate, sa se intereseze un pic de problema dvs. si sa supravegheze eliberarea acestui personaj si sa va ajute in securizarea si apararea dvs B-)
In tara dupa CNP o pot gasi indiferent in ce oras s-ar muta.
Singura solutie ar fi sa locuiasca fara forme legale intr-un alt loc, dar nici asta nu e o rezolvare.
stimabililor, ce vreti ?sa exilam femeia ?pentru un maniac?...unde e ordinea de drept atunci? unde sunt organele abilitate? pentru ce mai avem politie (ordine publica), jandarmeria?
Va multumesc pentru raspunsuri. Dar cum sa plec din oras, si familia mea? El sta in bucuresti, eu in provincie. Imi trimite scrisori si imi spune ca o sa faca familia mea sa planga si ca stie unde sta sora mea in buc,cu 1000E poate sa imi faca mult rau, ca are multi prieteni,fel si fel de amenintari. am pastrat scrisorile, credeti ca sunt de folos pentru a depune plangere ?
Nu stiu ce sa mai fac, vad la stiri fel si fel de criminali si acum ma gandesc ca orice e posibil si nu ajungi niciodata sa cunosti un om suficient de bine.

Alte discuții în legătură

Amenintare cu moartea care care Buna! Am si eu o problema. Mama mea a avut o relatie de cateva luni cu un tip(mentionez ca mama lucreaza inafara si astfel s-au cunoscut; el este de asemenea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt intr-o relație de concubinaj de 5 ani . acum ... andr33amihaela andr33amihaela Buna ziua, Sunt intr-o relație de concubinaj de 5 ani . Acum 2 ani partenerul meu s-a îmbolnăvit , acum este in scaun cu rotile dependent de mine. Nimeni ... (vezi toată discuția)
Divort in familie - amenintari cu moartea andrei002 andrei002 Buna ziua.Am o problema cu fostul/actualul cumnat.Sora mea este in divort cu respectiva persoana de aproximativ 8 luni de zile si pana in prezent nu s-a ... (vezi toată discuția)