Probabil respecti legea 365/2002 DAR trebuie sa respecti si Legea 506 din 17 noiembrie 2004. Ori legea 506 cere acordul prealabil al destinatarului.
Toate PFA-urile au respectat codul fiscal si au platit 16% impozit. Multi nu au respectat legea 95/2006 sau care e legea privind sanatatea din nestiinta cel mai probabil. Incerc sa spun ca daca respecti o lege nu inseamna ca respecti toate legile existente legate de ceea ce faci.
Din ce ai spus prima data
Am o intrebare mai delicata: cf art 6 punctul 3 din legea 365/2002 : Comunicările comerciale care constituie un serviciu al societăţii informaţionale sau o parte a acestuia, atunci când acest serviciu este furnizat de un membru al unei profesii reglementate, sunt permise sub condiţia respectării dispoziţiilor legale
cred ca e important sub conditia respectarii dispozitiilor legale, chestia aia cred ca inseamna ca poti sa iti faci reclama da respectand toate legile care se aplica reclamei.
Mergand pe ideea ca respecti 365 / 2002 te apuci si lipesti pe toti stalpii din tara reclama la PFA-ul tau, da cred ca incalci alte 2-3 legi + ceva hotarari local.
Dupa mine ceea ce faci e spam, incearca sa oferi posibilitatea omului sa opteze daca vrea sau nu sa primeasca mesaje promotionale de la tine. Vezi cum sunt toate mesajele care se apropie de spam primite de la magazine, cam toate au la subsol optiunea de dezabonare. Poti sa pui si placa "V-ati abonat la noi sau la un partener de-al nostru ..." dar daca asta e fara acoperire te arzi intr-un eventual proces.