avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... act aditional la contract de credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

act aditional la contract de credit

Buna ziua,

Prin acest email vreau sa va semnalez un abuz pe care BCR-ul il face cu clientii lui. Mai jos va atasez mail-ul trimis de catre mine la BCR(contact.center@bcr.ro), mail care desigur ca a ramas fara nici un raspuns.

"Buna ziua,

Prin acest email vreau sa-mi exprim dezacordul aspra clauzelor actului aditional propus de catre dumneavoastra la acest contract. Este vorba despre actul aditional prin care trebuie aliniat acest contract la prevederile OUG 50/2010. Mai exact nu sunt de acord cu modificarea comisionului de administrare. Conform contractului din subiect, punctul 3.7, 3.9 si 9.c, este specificat clar coantumul acestui comision, si faptul ca acest comision nu poate fi modificat fara acordul meu pe perioada derularii contractului. In sustineara afirmatiilor mele, va atasez primele doua pagini ale contractului, actul aditional propus de catre dumneavoastra si o pagina din graficul de rambursare. In consecinta, va rog sa nu considerat nesemnarea acestui act aditional, ca fiind un un acord tacit din partea mea.

Cu stima,

Adrian Manoiu"
Cel mai recent răspuns: ContSters123067 , utilizator 19:56, 18 Septembrie 2010
Nu ati rezolvat absolut nimic in acest mod- in primul rand- scrisoare recomandata cu confirmare de primire; in al doilea rand, indiferent de acordul sau dezacordul d-voastra, actul aditional isi va produce efectele.
Pasul doi - plangere la protectia consumatorului
Pasul trei- actionati in instanta banca
avocat Cristina Popescu
d-na avocat, am o sit similara;
am refuzat semnarea actului aditional cu banca si am formulat o adresa in care am indicat ca nu sunt de acord cu unele prevederi (am nr de inregistrare la adresa); cei de la banca mi-au spus ca in aceste conditii imi vor declara creditul exigibil ... e posibil, e legal?
otesani a scris:

d-na avocat, am o sit similara;
am refuzat semnarea actului aditional cu banca si am formulat o adresa in care am indicat ca nu sunt de acord cu unele prevederi (am nr de inregistrare la adresa); cei de la banca mi-au spus ca in aceste conditii imi vor declara creditul exigibil ... e posibil, e legal?

e posibil:)) , dar nu e legal.

www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional la un contract de credit bancar la bcr Trotus74 Trotus74 Buna ziua. In data de 17.09.2008 am încheiat un contract de credit cu BCR in suma initiala de 64,000.00 RON,credit de nevoi personale cu dobinda fixa de ... (vezi toată discuția)
Model de notificare a refuzului de semnare a actului aditional ralubriela ralubriela Am primit pe 13 septembrie de la BCR (de unde am capatat un credit de consum cu ipoteca) actul aditional pe care mi l-au lasat pentru7 zile la studiu. Desi ... (vezi toată discuția)
Act aditional DL.DAN DL.DAN Buna ziua, Am primit de abia 13.09.2010 actul aditional dar,fara un nr.de act.D-na de acolo mi-a raspuns ca ii va da un nr.atunci cand vom ajunge sa-l ... (vezi toată discuția)