avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Act aditional la un contract de credit bancar la BCR
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Act aditional la un contract de credit bancar la BCR

Buna ziua.
In data de 17.09.2008 am încheiat un contract de credit cu BCR in suma initiala de 64,000.00 RON,credit de nevoi personale cu dobinda fixa de 12,75%împreuna cu soțul si tatăl meu in calitate de coplatitori iar eu in calitate de împrumutat pe o perioada de 120 luni având o rata fixa stabilită la suma de 1,086.97 ron,din care comision administrare 32.00ron din valoarea creditului si comision risc 108.80ron.binenteles ca mai sunt si alte comisioane....
In data de 17.02.2011 am primit doua notificari din partea băncii precum ca potrivit OU nr.50/2010 contractul de credit încheiat a fost modificat prin intermediul unui act aditional acceptat tacit prin nesemnarea acestui act de către mine(de fapt nici nu am fost instiinta de sau chemați la banca sa semnam) si banca a decis ca nivelul al comisioanelor ramane neschimbat si se identifica prin comision de administrare.
Întrebarea mea este daca nu am semnat acel act aditional am vreo șansa sa recuperez acel comision de risc perceput de banca in continuare?
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 10:13, 30 Ianuarie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Care sunt pasii de urmat si cum sa sune sesizarea către ANPC si registratura băncii ?
ANPC-ul va va sugera sa va indreptati catre instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauze abuzive in contratele de credit bancar flocanelu flocanelu Buna ziua. Cu permisiunea dvs. vreau sa pun urmatoarea intrebare: Care din punctele de mai jos sunt considerate sau nu, clauze abuzive trecute in contractele ... (vezi toată discuția)
Model de notificare a refuzului de semnare a actului aditional ralubriela ralubriela Am primit pe 13 septembrie de la BCR (de unde am capatat un credit de consum cu ipoteca) actul aditional pe care mi l-au lasat pentru7 zile la studiu. Desi ... (vezi toată discuția)
Comision de administrare credit dor582004 dor582004 Buna ziua, vin cu rugamintea de a ma lamurii intr-o situatie si anume: -in decursul anului 2008 am luat un credit de la BCR, cu durata de 10 ani, cedit de ... (vezi toată discuția)