Buna ziua, vin cu rugamintea de a ma lamurii intr-o situatie si anume:
-in decursul anului 2008 am luat un credit de la BCR, cu durata de 10 ani, cedit de nevo personale fara ipoteca,la care am o dobanda variabila functie de indicele ROBOR+cota fixa dobanda banca.
- comisionul de administrare actual este format ( conf actului aditional ) din comisionul de risc+comisionul de administrare initial calculat la valarea initiala a creditului.
Rog sa-mi spune-ti daca aest comision este legal si daca valoarea acestuia nu trebuia sa .scada functie valoarea de rambursat si functie de dobanda care in ultimii ani a fost in scadere.
Cui pot sa ma adresez pentru recalcularea comisionului de administrare.
Adresati-va cu cerere bancii de a elimina comisioane care au fost considerate abuzive .In cazul in care nu vor respecta eliminarea lor sesizati ANPC sa ia masuri pentru obigarea bancii sa elimine aceste comisioane ...In cazul refuzului bancii ANPC va trebui sa dea amenda si apoi sa se adreseze instantei de judecata.
Comision de risc
elis57
Am un creditin derulare la BCR. Am inteles ca o data cu intrarea in vigoare a ordonantei 50/2010 banca nu mai trebuie sa-mi perceapa comision de risc. Am ... (vezi toată discuția)