avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... garantie suma ceruta despagubiri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

garantie suma ceruta despagubiri

buna ziua! in cazulin care am inaintat un proces pe cale civila impotriva unui inculpat scos de procurori de sub urmarire penala, si am cerut daune de ex 100 de milioane avocatulmi-a cerut o garantie de 25 de milioane din suma cerutab e normal?
Cel mai recent răspuns: chodan , utilizator 17:37, 17 Septembrie 2010
garantia prin natura ei este o suma care se da in avans si care la un moment dat se returneaza celui care a platit-o. nu intelegem care ar fi scopul unui avocat de a cere o garantie de la clientul sau, insa,de obicei clientii sunt cei care ar dori sa li se garanteze reusita operatiunii juridice. daca insa este vorba de onorariul sau de un onorariu de succes, adica in cazul in care ar obtine 100 de mil pt dvs sa fiti obligat sa-i platiti 25 mil, la mom in care ii veti incasa dvs pe cei 100, atunci da este normal, este un onorariu ca oricare altul, acest subiect fiind deschis discutiei intre client si avocat.(www.pelinari.ro societate de avocati)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocat dedicat profesiei laurasimona laurasimona Buna ziua, 1. Cunoaste cineva un avocat in Bucuresti, care sa practice avocatura din pasiune si nu din interes? :) ( Nu vreau sa se simta nimeni ofensat ... (vezi toată discuția)
Comision de succes anamariamed anamariamed Buna ziua, Familia mea este parte intr-ul proces penal si ceea ce ma intereseaza este daca comisionul de succes acordat avocatului ( in cazul in care vom ... (vezi toată discuția)
Onorariul de avocat nikolos nikolos avocatul a cerut suma X reprezentand onorariul lui suma platita integral . INTREBARE : se mai plateste altceva la avocat ex. la fiecare infatisare sau alt ... (vezi toată discuția)