avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 964 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Apel catre clienții bãncilor
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Apel catre clienții bãncilor

Fac un apel către clienții băncilor care au credite la băncile care refuză eliminarea comisionului de risc, in opinia lor il redenumesc comision de administrare credit, sa se adreseze unui avocat inainte de a semna actul aditional, avocat care sa il insoteasca la semnarea actului aditional respectiv cu obiectiuni, care sa faca plangere la Protectia consumatorului,...etc.Sunt multe aspecte de discutat, iar bancile profita de lipsa de informare a clientilor. Nu va lasati pacaliti! Succes.
Cel mai recent răspuns: Daniel Adrian Corduneanu , Avocat 19:12, 17 Septembrie 2010
Chiar ieri m-a contactat cineva in aceasta chestiune si a spus ca ma suna astazi...
Pana in prezent nu m-a sunat...

Mai inainte au fost si alte persoane care au procedat la fel.

Este bun apelul dvs., dar ramane de vazut in ce masura va fi luat in seama...
M-i se pare normal ca bancile sa profite in conditiile in care oamenii evita avocatii.
Si acestea stiu foarte bine acest lucru.

avocat Claudiu Lascoschi
Daca vor apela la seviciile unui avocat vor avea numai de castigat.Bancile au fost foarte inventive si au redenumit comisionul de risc in comision de administrare credit care nu contravine O.U:G. 50/2010, dar contravine altor prevederi pe care doar un avocat ii poate obtine rezultat.
Apelati la un specialist si veti avea de castigat pe termen mediu si lung.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inlocuire comision risc cu comision administrare banca alinatug alinatug Institutia bancara la care am un contract de credit ipotecar a facut un comunicat din care citez : \"In vederea aplicarii prevederilor OUG 50/2010 si a ... (vezi toată discuția)
Comision risc inclus in comisionul de administrare danalazarica danalazarica Buna ziua. Am un credit de nevoi personale la BCR.Comisionul de risc a fost inclus in comisionul de administrare.Nu am semnat niciun act aditional care sa ... (vezi toată discuția)
Oug 50/2010 logodnica logodnica Buna ziua, In articoul din WALL-STREET publicat in 03.09.2010, dl. Cristian Radu – Director Directie Managementul Retelei din cadrul Volksbank a ... (vezi toată discuția)