avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Cum inteleg institutiile statului, prin angajatii sai, ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Cum inteleg institutiile statului, prin angajatii sai, sa respecte legea.

In decembrie 2008 am sesizat un aspect al activitatii insp.de la disciplina in constructii ai sectorului 5. Azi au venit iar in inspectie (asta nu inseamna ca m-au pierdut din ochi in aceasta perioada) Vecinul meu [editat de admin] a avut grija sa ma tot reclame in continuare cu tot felul de probleme inchipuite de mintea lui"" malada". Au venit pentru aceeasi problema din 2008. Nu au inteles de ce ma deranjeaza ca au venit, iar sa verifice o inchipuire intimplata in mintea lui [editat de admin]. Domnul inspector [editat de admin] si-a adus aminte de evenimentele trecute si imi spune ca ei trebuie sa vina decite ori "ciobanul "striga lupul. Si ca nu-l pot "amenda"in nici un fel, ca e dreptul lui de cetatean. Oare unde este dreptul meu? Cine si cum imi va recupera stresul la care ma supun institutiile acestui stat? Am sansa sa termin aceasta nefericita situatie si sa ies din ea cu mintea intreaga?
#-o
Ultima modificare: Duminică, 21 August 2011
Alin Popescu, administrator
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 01:44, 24 August 2011
ar trebui sa va inarmati cu rabdare si sa asteptati sa se plictiseasca de cate petitii face. eventual poate va molipsiti si dvs si ii faceti tot felul de petitii....
Pai astept sa se termine din 2002. Cit sa mai astept?
Puteti sa detaliati despre ce fel de reclamatii este vorba(care este obiectul acestora)?
Cine si cum imi va recupera stresul la care ma supun institutiile acestui stat, care sunt la indemina idiotilor?

Unde era nemultumirea la adresa angajatilor statului?
Eu zic ca dansii isi fac doar treaba. Sunt obligati sa verifice fiecare petitie inregistrata si sa raspunda in 30 de zile.
Imi pare rau ca am vazut raspunsul asa de tirziu. Eu ma intrebam : atunci cind cineva face reclamatii cite 2 - 3 pe saptamina timp de ani de zile, si niciodata ele nu s-au adeverit, cred ca acei oameni (organe de stat) sa se sesizeze, si sa vada daca cel care tot face reclamatii este intreg la cap.

Alte discuții în legătură

Sesizare anonima. legala sau nu ? maiaB maiaB Buna seara! Care este legea si respectiv, articolul prin care, o asociatie locativa dar cu statut juridic trebuie sau nu, sa tina cont de o sesizare anonima ... (vezi toată discuția)
Abuzul de drept al procesomanilor ! pascal8 pascal8 Accesul la justitie este liber pentru orice persoana. Exista si dezavantaje,cum ar fi situatii in care unele persoane cu probleme psihice sau ... (vezi toată discuția)
Abuz de drept - plangeri mincinoase, cale de stopare Costin Savescu Costin Savescu Exista unii oameni rai care nu au ce face. In situatia in care nu am vreo vina, mi se fac de catre presedintele ilegal ales al asociatiei de proprietari ... (vezi toată discuția)