Exista unii oameni rai care nu au ce face.
In situatia in care nu am vreo vina, mi se fac de catre presedintele ilegal ales al asociatiei de proprietari nenumarate plingeri la politie, plingeri nemotivate si mincinoase.
Imi pierd timp, bani si nervi pe la sectie ducindu-ma cu dovezi ca nu am vreo vina. Nimeni nu-mi poate da inapoi timpul si sanatatea mea.
La replica mea de ce ma poarta pe drumuri degeaba (ma cheama chiar pentru aceeasi plingere repetata de individ la distanta de 6 luni desi stiu ca nu se pot face 2 plingeri cu acelasi subiect!!), politia spune ca nu are ce sa faca, ei trebuie sa cerceteze.
Deja am obosit si as vrea sa stiu ce pot eu sa fac sa ma apar sa nu mi se mai faca plingeri.
Daca se poate sa-mi dati un sfat, va rog.
Nu as vrea sa intram in amanuntele plingerilor ca nu are vreun sens.
Multumesc. #-o
In cazul in care plangerile penale s-au solutionat cu neinceperea urmaririi penale sau scoatere de sub urmarire penala puteti formula dvs. plangere penala de denunt calomnios in care sa cereti si daune morale.poate asa se potoleste.
Succes
Multumesc, sarut mina doamna avocata. Desi a facut aceeasi plingere acum 6 luni, am prezentat dovezi ca nu am vina, nu am primit nici un raspuns la stadiul cercetarilor desi am depus la sectie o cerere in acest sens. Acum a revenit cu aceeasi plingere, cu tupeu. Ma intreb si de ce politia nu mi-a transmis si mie un raspuns, sa stiu si eu care este stadiul dosarului. Tocmai l-am intrebat la telefon pe poltistul de proximitate care cercetaza si plingerea asta, acelasi ca si cea veche si se facea ca nu stie si spunea ca nu e la fel speta, ca au intervenit elemente noi. (!!!!) Pe o minciuna se tese ani de zile.... Nu as mai fi fost azi in situatia de a trebui sa ma duc IAR la sectie pentru aceeasi prostie mincinoasa.
Formulati sesizare la parchetul de pe langa judecatoria la care este arondata sectia de politie cu tot ce ati mentionat aici si cu solicitarea de a va aduce la cunostinta care este stadiul plangerilor formulate impotriva dvs. Raspunsul parchetului va va fi de folos in plangerea penala pe care urmeaza sa o faceti.
Mult succes.
Este foarte in neregula si faptul ca politistul care ancheteaza si ma cheama este acelasi care a cercetat si prima plingere pe acelasi subiect facuta de acelasi individ acum citeva luni de zile. Cu acest aspect cum ma pot apara? Este normal sa ma cheme pentru o plingere cu acelasi subiect ca alta plingere depusa acum citeva luni? Pentru mine este hartuire si din partea politiei. I-am spus ca e aceeasi speta la care deja am adus dovezi si el spune ca e o plingere noua. Astia isi bat cu totii joc de mine. Va rog dati-mi un sfat ce sa fac. Multumesc.
Adaug ca politistul habar nu are de legislatie si a preluat fara sa studieze vreo lege exact din plingere s repeta ca un papagal. Cind l-am intrebat ce lege am incalcat si de cind este infractiune sau contraventie nu a stiut sa raspunda. Insa ma pune pe dumuri. Nici asta nu stiu cum sa rezolv. Ce sa-i zic? Sa-i zic sa mearga sa studieze? Nu se poate sa-ti faca dreptate cineva care nu stie ce vorbeste si care vorbeste pe alaturi de lege.
Mie mi s-au făcut 2 plângeri la poliție de către cei de la Asociația de Proprietari, doar pentru faptul că le-am atras atenția că n-au respectat multe texte de lege (Legea nr 230/2007) care a afectat toți proprietarii (ne-prezentarea către proprietari a oricărui document al Asociației, ne-răspunderea în termen de 7 zile la contestații diverse, Adunări Generale neținute de 4 ani, etc.). Ultima plângere a fost clar la intimidare, până și polițistul de proximitate se simțea jenat că plângerea pur și simplu era făcută fără motivație, fără obiect, la cacealma. Ce pot face în continuare, o plângere simplă, sau penală pentru plângere ( denunț ) calomnioasă. Termenul de 60 zile expiră pe 20.04.2013, deci e urgentă decizia.
Denunt calomnios
Dana Marin
Mai exista in CP infractiunea de denunt calomnios? Vreau sa fac o plingere pentru niste minciuni neprobate scrise despre mine, cu intentie rea, intr-o plingere ... (vezi toată discuția)