avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... concubinaj penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

concubinaj penal

Apartament folosit de catre concubini, cumparat impreuna dar dupa decesul titularului copii acestuia au patruns prin efractie, au schimbat yala. Deasemenea acestia au sustras din bunurile coachizitive.
De ce infractiuine se fac vinmovati acestia?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 04:00, 18 Septembrie 2010
furt calificat.
Organul de ancheta penala va face incadrarea juridica a faptei in functie de probe.
Din ce ziceti pare sa fie vorba de furt calificat.
La prima vedere,din relatarile dvs este vorba despre infractiunea de furt calificat(art.208-209 c.pen).
Cei lezati ,ar trebui sa depuna plangere la politia competenta teritorial pentru furt calificat,urmand ca apoi sa fie intreprinse cercetari pentru gasirea si sanctionarea vinovatilor.
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Septembrie 2010
Radu Gabrian, Mediator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt prin escaladare alina_vi alina_vi Pot considera ca este vorba de infractiunea de furt calificat , atunci cand furtul este comis prin escaladare, daca hotul a patruns in domiciliu pe usa ramasa ... (vezi toată discuția)
Incalcarea domeniului privat bloomkira bloomkira buna ziua! Locuiesc in casa mamei mele pt ca aceasta nu este in tara si acolo am si domiciliul,problema este ca in timp ce eu eram la un examen o persoana a ... (vezi toată discuția)
Retragere plangere penala pneuros pneuros Am fost reclamat pentru amenintare cu pistolul unor individ care imi cosea iarba pe terenul meu proprietate personala , unul a depus plangere iar ceilalti ... (vezi toată discuția)