avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ore suplimentare platite la ,,negru''
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ore suplimentare platite la ,,negru''

M-am angajat la o firma care nu ofera fluturas de salariu,nu explica cum este platita ora suplimentara,te obliga sa stai peste programul de lucru si sa vii sambata la munca,ameninta mereu cu concedierea pt toate fleacurile si plateste orele suplimentare la negru....Este corect asa??? Sau pot sa fac sesizare undeva?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:13, 19 Septembrie 2010
i.t.m.
intr-adevar, puteti face sesizare la inspectia muncii, dar fiti pregatita in aceasta situatie sa va asumati anumite riscuri...din partea angajatorului.
avocat Cristina Popescu
Da la ITM, dar sa inteleg ca aveti ore suplimentare si dumneavoastra platite ?...sau nu stiti cu cat este platita ora suplimentara ?
.
Nu stiu cu cat este platita ora si nici nu stiu daca voi fii platita toate orele care le-am stat peste program pt ca nu se da fluturas,nu se dau explicatii...etc
Stiu ca imi asum un risc d-na avocat Cristina Popescu...De altfel, totul este un risc in aceasta tara corupta.

Alte discuții în legătură

Concediul de odihna onitamarin40 onitamarin40 Pana la aceasta data nu am putut efectua nici macar o zi din concediul de odihna aferent anului 2010. Am solicitat in scris acordarea concediului incepand cu ... (vezi toată discuția)
Ore suplimentare disgraziata disgraziata Buna ziua, In ce conditii angajatul poate fi obligat sa presteze ore suplimentare?Angajatorul a inclus in contract un paragraf prin care salariatul declara ca ... (vezi toată discuția)
Recuperarea banilor de pe orele suplimentare PTK PTK Sunt angajat intr`o corporatie care face plata orelor suplimentare, in unele luni, cu o suma mai mica decat tariful orar. Din cate am inteles au buget lunar ... (vezi toată discuția)