avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract cablu - schimb adresa si vreau sa pastrez ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract cablu - schimb adresa si vreau sa pastrez contractul

am contract la rcs de cablu si net.si vreau sa imi schimb adresa si sa pasteaz in continuare contractul.stiti cumva ce comision se percepe pentru acest lucru?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 05:31, 20 Septembrie 2010
Pentru raspuns competente,avand in vedere majorarea preturilor serviciilor ,este de preferat sa vizitati fie site-ul operatorului ,fie telefonic sau direct la sediu
din cate cunosc eu nici un comision.
avocat Cristina Popescu
Stiu ca exista un onorariu pentru instalare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract cu firma de furnizare internet kissmy09 kissmy09 Buna seara ! va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns ....in luna dec 2012 am incheiat un contract cu o firma de furnizare internet de cartier...si fara ... (vezi toată discuția)
Cum pot rezilia contractul cu rcs&rds pentru serviciul de internet dienutza_24 dienutza_24 Buna ziua, Va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns la problema mea . De 2 saptamani am incheiat cu societatea RCS&RDS un contract de prestari servicii si ... (vezi toată discuția)
Factura rcs-rds Daniel1900 Daniel1900 Anul trecut in data de 30 decembrie ceva in genul asta mi sa tras prin direct debit factura rcs-rds,pana aici tot normal ca in fiecare luna! Precizez ca am ... (vezi toată discuția)