avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate chestionare
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

chestionare

cum intru la chestionare, va rog ajutati-ma, cont mi-am facut dar mai departe nu gasesc nicaieri chestionarele:ban:
Cel mai recent răspuns: rares85 , utilizator 23:40, 18 Septembrie 2010
Ce fel de chestionare cautati ?
Daca va referiti la site_ul www.drpciv.ro,sus in partea dreapta aveti Autentificare ,introduceti adresa de e-mail si parola,dupa logare intrati in meniul din partea stanga a paginii la Servicii on-line si alegeti Testare examen online.Chestionarele merg doar daca deschideti pagina cu Internet Explorer.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Portalul instantelor ionelushh ionelushh sint interesat sa gasesc niste hotariri de la o anumita judecatorie despre o anumita persoana. am intrat pe portalul JUS.RO,,dar nu stiu cum sa folosesc ... (vezi toată discuția)
112 ma dispera danadanei danadanei de ce primesc un astfel de mesaj :Starea: <<Fisierul depus nu este o declaratie D112 Eroare: Certificatul nu este unul achizitionat de la furnizorii de ... (vezi toată discuția)
Descarcare copii declaratii inregistrate madalina_oprea madalina_oprea Buna ziua! A incercat cineva sa descarce declaratiifiscale deja inregistrate , de pe site-ul anaf?Nu gasesc o declaratie 300 de anul trecut si am mai ... (vezi toată discuția)