avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... adeverinta de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

adeverinta de proprietate

BUNA ZIUA
AM RUGAMINTEA DE A-MI DA UN RASPUNS
IN CE CONDITII SE POATE ELIBERA ADEVERINTA DE PROPRIETATE CONFORM LEGII18pe 91 ce articol
ce acte sint necesare
ce valabilitate are
VA MULTUMESC TUTUROR
O ZI BUNA
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 18:35, 19 Septembrie 2010
interesati-va la primaria unde este inscris pe rol terenul.
Adeverinta de proprietate in baza legii 18/1991 nu se mai dau demult (ele au tinut loc de TP pana prin 1994, cand s-a inceput emiterea actelor de proprietate). Acele adeverinte au fost eliberate celor care au formulat cerere in baza legii 18/1991 si au fost inscrisi in vreuna din anexele la lege, precizandu-se, totodata, suprafata de teren ce urma a fi primita in proprietate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cu titlul de proprietate... gigelas gigelas Buna seara, În cuprinsul TP s-au mentionat parcele de teren,ca fiind in extravilan,cand acestea sunt,de fapt in intravilan. Culmea e,ca si in Procesul Verbal ... (vezi toată discuția)
Vanzarea unui teren cu chitanta de mana ContSters267218 ContSters267218 PG a vandut cu chitanta de mana un teren arabil in anul 1995 . Titlul de proprietate a fost eliberat in 1998. E legal sa vinzi ceva ce inca nu-ti apartine ? (vezi toată discuția)
Teren furat de primarie! dncl dncl Buna seara!In 91 am revendicat un teren care a apartinut tatalui meu dupa care mi sa dat o adeverinta.Titlu a venit mai tirziu dar fara acel teren!Intre timp ... (vezi toată discuția)