avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... INTREPRINDERE INDIVIDUALA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

INTREPRINDERE INDIVIDUALA

AM REVENIT.AM UITAT SA INTREB DACA IMI POATE RASPUNDE CINEVA LA INTREBAREA:DACA SOTUL MEU DESCHIDE O II AVAND CA OBIECT DE ACTIVITATE REPARATII AUTO SI VANZARI PIESE AUTO ,MA POATE ANGAJA PE MINE CA VANZATOR(CHIAR DACA NU AM DIPLOMA DA VANZATOR)SAU TOT EL TREBUIE SA DETINA ACEASTA CALIFICARE?MENTIONEZ CA EL ARE CALIFICARE PT.REPARATII AUTO.VA MULTUMESC.
Cel mai recent răspuns: anonim2011 , utilizator 18:08, 21 Septembrie 2010
Sigur ca da, va poate angaja ca si vanzatoare.
VA MULTUMESC PT RASPUNSUL LA INTREBAREA MEA,SPER SA IMI FOLOSEASCA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calificarea pentru a deschide o vulcanizare valibus valibus as putea sa-mi deschid o vulcanizare cu PFA daca eu detin doar o diploma de electromecanic (uz casnic) scoala profesionala? (vezi toată discuția)
Detin un pfa si doresc sa il completez cu 2 coduri caen. Nalin23 Nalin23 Buna ziua, as avea si eu nevoie de o lamurire, detin un PFA si doresc sa il completez cu 2 coduri CAEN pentru comert si comert online de piese auto. Intrebarea ... (vezi toată discuția)
Vreau sa deschid o intreprindere individuala domeniu spalatorie auto. ixu99 ixu99 Buna ziua, As dori si eu o informatie in legatura cu infiintarea unei II si avand ca activitate spalatorie auto. Vreau sa stiu daca imi trebuie o diploma de ... (vezi toată discuția)