avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general contabilitate-completare registru incasari si plati
Discuție deschisă în Contabilitate în general

contabilitate-completare registru incasari si plati

la intreprinderea individuala in registru de incasari si plati ce se trece mai exact la plati?ca la incasari e normal sa treci banii incasati din vanzari nu?dar la plati?cheltuielile facute pt activitatea pe care o am ?sau nu e obligatoriu sa completez la plati daca nu am?va multumesc
Cel mai recent răspuns: kmy30 , utilizator 10:26, 21 Septembrie 2010
Chitantele cu care platiti ........
kmy30 a scris:

sau nu e obligatoriu sa completez la plati daca nu am?va multumesc

Este obligatoriu sa completati si la incasari si la plati.
Dar de unde nu este, nici Dumnezeu nu cere. :)
va multumesc pt raspuns.cred k stiu ce e de facut cu actele contabile mai ales k nu am un mag f mare si nici angajati.dar trebuie sa platesc ceva la stat pt pensii somaj sau altele cf noii legi referitor la intreprinderile individuale,pfa etc.?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate intreprindere individuala Andrey23 Andrey23 Recent am deschis un II am de pus declaratia 220 norma de venit, am primit decizia de impunere, am facut deja achizitii pe II-ul deschis si as vrea sa stiu de ... (vezi toată discuția)
Declaratii si registre obligatorii la intreprinderile individuale laura2008_angel laura2008_angel Buna ziua! Am infiintat o intreprindere individuala in feb 2013 si am inceput sa incasez in martieavand urmatoarele coduri caen ... (vezi toată discuția)
Determinare venit impozabil intreprindere individuala cristina_71 cristina_71 Buna seara , pentru determinarea venitului impozabil la o intreprindere individuala se ia in considerare la venituri baza fara TVA si la cheltuieli baza ... (vezi toată discuția)