avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... euribor si oug.50/2010
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

euribor si oug.50/2010

In 2007 am luat un credit BCR cu rata fixa si dobanda variabila. Din martie pana in august, am reesalonat si am platit doar 5 euro comision de administrare si 28 euro comision de risc. Inainte de a se aplica prevederile OUG 50, nu ar trebui sa fie intai raportat soldul creditului la noua valoare euribor? Cand ,cum si cui trebuie sa ma adresez?
Cel mai recent răspuns: olimpiupop , utilizator 20:33, 19 Septembrie 2010
Notificati banca cu privire la clauzele cu care nu sunteti de acord, dar neaparat maine.
multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit ipotecar la banca florenta_22 florenta_22 In primul an am avut rata fixa 302 euro/ luna, am \"prins\" o oferta cu dobanda curenta de 5.8 %/an, in anul urmator-2009 ne-a crescut rata la 446 euro/luna,cu ... (vezi toată discuția)
Act aditional cu marja crescuta cmosteanu cmosteanu buna ziua, am un credit in euro la alpha bank in care dobanda era calculata dupa formula: dobanda bancii variabila 7.5 + marja 2.5 + comision de risc ... (vezi toată discuția)
Restituire comisioane abuzive pentru un contract ipotecar inchis Irina_sebea Irina_sebea Buna ziua, [b] 1. As dori sa stiu daca am dreptul sa solicit bancii, copii cu absolut toate actele(contract de credit bancar ipotecar, actele aditionale, ... (vezi toată discuția)