avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1219 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... rate reesalonate
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

rate reesalonate

daca am o rata in perioada de reesalonare, dar platesc o parte din ea si comisioanele aferente este adevarat ca nu poate fi raprtata dobanda la libor decat cand termin perioada de reesalonare? de la raiffeisen asa mi-a spus cand i-am cerut.
Cel mai recent răspuns: ContSters139791 , utilizator 11:21, 20 Septembrie 2010
Nu,nu este adevarat.Mergeti maine si solicitati-le actul aditional de modificare a comisioanelor.Daca refuza sau sunteti numultumit reclamatii la ANPC.Recomandarea mea este sa va angajati un avocat care sa va reprezinte
adiv a scris:

Nu,nu este adevarat.Mergeti maine si solicitati-le actul aditional de modificare a comisioanelor.Daca refuza sau sunteti numultumit reclamatii la ANPC.Recomandarea mea este sa va angajati un avocat care sa va reprezinte

imi pare rau sa va spun dar in perioada de reesalonare a creditului (perioda de gratie in care se plateste doar o parte din rata in conformitate cu decizia bancii in urma analizei situatiei financiare a clientului) dobanda nu se schimba, singura schimare este o rata ceva mai mare la sfarsitul acestei perioade de gratie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare rata dobanda pentru un credit in chf contractat in 2008 geoiv geoiv Am nevoie de parerea dvs. Pana acum cateva zile am fost angajata unei anume banci - sa ii spunem \"Z\" deoarece am decis sa demisionez. Am contractat de la ... (vezi toată discuția)
Amanare rata banca gina5770 gina5770 Buna ziua! Am un credit in dolari, facut in 2011(pe 15 ani,) la banca Verida,cu ipoteca pe casa.In ultimele luni,am cam intarziat cu rata si mi-au spus ca nu ... (vezi toată discuția)
Model de cerere pentru obtinerea perioadei de gratie - plata ratelor la banca paolo979 paolo979 Am nevoie de un model de cerere pentru obtinerea perioadei de gratie de 1 an pentru plata ratelor la banca. (vezi toată discuția)