avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1165 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... RESTRUCTURARE POST CADRU DIDACTIC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

RESTRUCTURARE POST CADRU DIDACTIC

Se poate vorbi in sensul articolului 65 alin 1 si 2 din Codul Muncii atunci cind unui profesor i se restructureaza catedra/postul ? Acestui profesor dupa restructurarea postului de la o scoala unde avea contract pe perioada nedeterminata , i se da o decizie de detasare pe un an de zile la alta scoala . Putem vorbi de o concediere ?

Alte discuții în legătură

Restructurare post cadru didactic preuniversitar ContSters33235 ContSters33235 Pe aceasta cale doresc sa va retin atentia cu o speta care cu siguranta profesorii si avocatii si juristii de dreptul muncii nu s-au mai intilnit ... (vezi toată discuția)
Restructurare post mariamt mariamt Am fost instiintata de restructurarea postului meu in cadrul companiei printr-o decizie interna; s-au mentionat conditiile economice si reorganizarea companiei ... (vezi toată discuția)
Concediere art. 65 din codul muncii (desfintarea postului) iulia27 iulia27 Buna ziua. Viitorul angajator poate vedea ( ex. la Itm) ca incheierea contractului meu de munca este prin concediere, art 65 litera b? Situatia este astfel : ... (vezi toată discuția)