Ma inscriu, probabil, alaturi de multi altii care au probleme cu bancile dupa intrarea in vigoare a faimoasei Ord. 50. Am primit o scrisoare de la banca prin care ma invitau sa semnez un Act aditional la contractul de credit pentru armonizarea acestuia cu Ord. 50. In caz contrar, se considera acceptare tacita din partea mea a AA.?? Cand m-am prezentat la banca am constatat ca de fapt, se doreste modificarea dobanzii actuale pe care o am. Comisioanele raman exact aceleasi, cel de risc se va transforma in "comision de administrare credit", ceea ce nu exista in contractul initial. In aceasta situatie, am depus o notificare prin care le-am adus la cunostinta ca nu sunt de acord cu modificarea doabanzii si a contractului initial. Functionara bancii mi-a spus ca nu avem nici o sansa, ca in contract ATENTIE!!! nu scrie ca dobanda e fixa, scrie doar un procent care este acelasi pana la achitarea creditului, conform graficului de rambursare. In aceste conditii, ei pot modifica dobanda in dobanda care nu e fixa. Este posibil asa ceva? Ce sanse am in fata bancii cu aceasta notificare si ce ar trebui sa fac mai departe?
Multumesc anticipat
Oug 50/2010
adytz_1979
Buna ziua,
Am nevoie de ajutor,deoarece mai sunt vreo doua zile pana la data limita si nu vreau sa le dau satisfactie celor de la Alpha,semnand actul ... (vezi toată discuția)