avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Acte aditionale Ord. 50
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Acte aditionale Ord. 50

Buna ziua

Ma inscriu, probabil, alaturi de multi altii care au probleme cu bancile dupa intrarea in vigoare a faimoasei Ord. 50. Am primit o scrisoare de la banca prin care ma invitau sa semnez un Act aditional la contractul de credit pentru armonizarea acestuia cu Ord. 50. In caz contrar, se considera acceptare tacita din partea mea a AA.?? Cand m-am prezentat la banca am constatat ca de fapt, se doreste modificarea dobanzii actuale pe care o am. Comisioanele raman exact aceleasi, cel de risc se va transforma in "comision de administrare credit", ceea ce nu exista in contractul initial. In aceasta situatie, am depus o notificare prin care le-am adus la cunostinta ca nu sunt de acord cu modificarea doabanzii si a contractului initial. Functionara bancii mi-a spus ca nu avem nici o sansa, ca in contract ATENTIE!!! nu scrie ca dobanda e fixa, scrie doar un procent care este acelasi pana la achitarea creditului, conform graficului de rambursare. In aceste conditii, ei pot modifica dobanda in dobanda care nu e fixa. Este posibil asa ceva? Ce sanse am in fata bancii cu aceasta notificare si ce ar trebui sa fac mai departe?
Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Comision de administrare a creditului... mi_simonet mi_simonet Astazi am fost chemata sa semnez actul aditional la contratul de credit initial cf ord 50/2010. In acest act aditional exista in continuare \"comisionul de ... (vezi toată discuția)
Ajutati-ma cu marja dimoftedumitrusebastian dimoftedumitrusebastian Creditul a fost luat de la (Banca Care Rupe ) in anul 2007 - Maxicredit cu ipoteca si prevede: In contract la punctul 5 scrie \" La data incheierii prezentului ... (vezi toată discuția)
Oug 50/2010 adytz_1979 adytz_1979 Buna ziua, Am nevoie de ajutor,deoarece mai sunt vreo doua zile pana la data limita si nu vreau sa le dau satisfactie celor de la Alpha,semnand actul ... (vezi toată discuția)