avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contestatie la executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Contestatie la executare silita

Buna ziua,

In urma cu 2 luni trebuia sa evacuez pe cineva din apartamentul meu insa a facut contestatie la executare.

La primul termen s-a prezentat avocatul lui si i-a acordat termen pentru a lua la cunostinta de intampinare.

Intrebarea mea este urmatoarea: Poate sa mai obtina inca o amanare pe motiv ca este plecat in alt judet sau alte motive?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: mariosms , utilizator 12:22, 20 Septembrie 2010
Da, mai poate sa obtina un alt termen pentru motivele aratate de dvs., dar la urmatorul termen aparatorul contestatorului poate sa ceara instantei sa ii incuvinteze pentru un termen viitor administrarea unor probe. La termenul la care ar trebui sa faca probele, avocatul solicita instantei sa dispuna amanarea dosarului pentru ca este bolnav, sau se afla la o instanta din alta localitate.
mariosms a scris:

Intrebarea mea este urmatoarea: Poate sa mai obtina inca o amanare pe motiv ca este plecat in alt judet sau alte motive?

Multumesc.

Posibil...depinde de anumite imprejurari pe care nu le putem ghici...de exemplu, ati luat in calcul faptul ca...si avocatul se poate imbolnavi (motivat, cu scutire medicala) si datorita acestui fapt, instanta sa acorde inca "o amanare"? Zic si eu...
Multumesc.

Din pacate la asta ma astept... la amanari :(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primul termen,amanare leky leky Viitoarea mea avocata, a depus o cerere de amanare,dar eu tot trebuie sa ma prezint la primul termen. Ce ar trebui sa-i spun instantei la primul termen,si cum ... (vezi toată discuția)
Imposibilitate de a participa la sedinte ulises10 ulises10 parte reclamanta intr-un proces civil nu poate participa pt ca nu se afla in tara. avocatul care-l reprezinta s-a imbolnavit grav si nu poate participa la al ... (vezi toată discuția)
Divort cu probleme ContSters106561 ContSters106561 Buna ziua! Va rog frumos sa-mi dati un sfat in legatura cu un proces de divort, una dintre persoane este in Italia, fiind nevoie de actul de rezidenta pt a fi ... (vezi toată discuția)