avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Primul termen,Amanare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Primul termen,Amanare

Viitoarea mea avocata, a depus o cerere de amanare,dar eu tot trebuie sa ma prezint la primul termen. Ce ar trebui sa-i spun instantei la primul termen,si cum as putea obtine,ca data viitorului termen sa fie peste 1 luna, pentru a-mi putea pregati apararea?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:24, 28 Februarie 2011
Da, este bine sa va prezenti. Termenul il fixeaza instanta si poate fi si de o luna, depinde.
Daca tot beneficiati de ajutorul avocatei, si in plus, o sa o si platiti, de ce nu discutati in amanunt ce trebuie sa faceti?
Trebuie sa aveti incredere in avocatul dvs.
GabrielaA a scris:

Daca tot beneficiati de ajutorul avocatei, si in plus, o sa o si platiti, de ce nu discutati in amanunt ce trebuie sa faceti?
Trebuie sa aveti incredere in avocatul dvs.

Da, in mod clar trebuie sa vorbiti cu ea intrucat noi nu avem cum sa ghicim care este motivul amanarii judecatii.
Daca se va respinge cererea de amanare veti fi judecat.

Sau avocata a redactat o cerere scrisa prin care de fapt dvs. solicitati amanarea judecatii pentru a va angaja avocat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt în proces cu o agenție imobiliară căreia nu i-am plătit ... bebelush1900 bebelush1900 Sunt în proces cu o agenție imobiliară căreia nu i-am plătit comisionul pt, ca nu a vrut sa încheie convenție scrisa și apoi am renunțat la serviciile ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare silita mariosms mariosms Buna ziua, In urma cu 2 luni trebuia sa evacuez pe cineva din apartamentul meu insa a facut contestatie la executare. La primul termen s-a prezentat ... (vezi toată discuția)
Proces penal Aungurencii87 Aungurencii87 Buna ziua , luni am ultimul termen in instanța . Astăzi am renunțat la avocata care m-a reprezentat pe parcursul procesului . Ținând cont ca timpul este ... (vezi toată discuția)