avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sunt în proces cu o agenție imobiliară căreia nu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sunt în proces cu o agenție imobiliară căreia nu i-am plătit ...

Sunt în proces cu o agenție imobiliară căreia nu i-am plătit comisionul pt, ca nu a vrut sa încheie convenție scrisa și apoi am renunțat la serviciile agentului imobiliar de care nu am fost mulțumită.
Avocatul agenției a spus ca nu se va prezenta la proces.
Procesul a început în iunie și pina acum au fost 3 amânări….nu s-a discutat cauza, nu s-au cerut acte noi, dovezi etc… mereu se fixează un alt termen. Așa se întîmplă de obicei? Probabil ca judecătorul are multe dosare și nu reușește să-l “studieze” pe al meu?
Este bine ca avocatul meu să se prezinte la proces de fiecare data? Am impresia ca nu participa la ședințe pt ca imi spune ca s-a amânat cauza in momentul in care se publica acest lucru pe site-ul judecătoriei.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 21:41, 1 Octombrie 2024
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este bine intr-un fel ca avocatul dvs sa se prezinte la termene.
Dar trebuie sa intelegeti ca nu poate face minuni, daca ati refuzat intentionat sa platiti comisionul agentului.
Ultima modificare: Marți, 1 Octombrie 2024
Dapix, utilizator
Avocatul mi a spus ca am toate șansele sa câștig de vreme ce nu s a incheiat niciun contract cu agenția, agenție care nu poate face dovada ca mi a comunicat condițiile ei, obligațiile ei și ale mele.
Întrebarea mea era dacă judecătorul amână procesul pt ca nu citeste dosarul având multe alte dosare de soluționat?

Dapix a scris:

Este bine intr-un fel ca avocatul dvs sa se prezinte la termene.
Dar trebuie sa intelegeti ca nu poate face minuni, daca ati refuzat intentionat sa platiti comisionul agentului.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Încercați sa comunicați cu av ,rugați l sa va explice de ce se amână etc.Procesul poate sa fie într o faza prealabila ,în procedura de regularizare iar amânările sa se datoreze unor masuri administrative comunicare actiune,acte,comunicare intampinareintre părți.Practic procesul sa nu fi început și sa nu fie stabilit încă termen de judecata.Daca procesul a început,amânările se pot datora unor solicitări de comunicare acte,adrese Către diferite instituții,expertize atunci când e cazul.Exista și posibilitatea canprocesul sa se fi terminat și sa fie amânată pronunțarea. discutați toate aceste lucruri cu av,dvs nu oferiți suficiente amănunte,nou nu putem sa ghicim..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura judecătorească bebelush1900 bebelush1900 Mă judec cu o agenție imobiliară care nu se prezintă la nicio ședință la judecătorie. Nici avocatul lor. Procesul s-a amânat pina acum de 5 ori. Eu ... (vezi toată discuția)
Primul termen,amanare leky leky Viitoarea mea avocata, a depus o cerere de amanare,dar eu tot trebuie sa ma prezint la primul termen. Ce ar trebui sa-i spun instantei la primul termen,si cum ... (vezi toată discuția)
Probe propuse in lipsa uneia dintre parti lolo0112 lolo0112 in cazul in care am depus o cerere de amanare pentru a mi se comunica inscrisurile de la dosar(la al doilea termen si a doua amanare, prima amanare fiind ... (vezi toată discuția)