va rog mult sa ma ajutati cu o parere: am facut o greseala si vreau sa stiu daca o pot indrepta pana sa fie prea tarziu. luni,13.09.2010, am avut infatisare la tribunal pentru divort, amandoi am fost de acord si s-a pronuntat divortul.
am gresit... cum sa procedam sa nu fie definitiva aceasta decizie? am inteles ca dureaza in jur de 14 zile pana se emite hotararea, apoi avem 30 zile la dispozitie pentru recurs.
dar, exista vreo varianta sa depunem vreo cerere (eu, poate ambii) pentru a anula hotararea de saptamana trecuta?
actiunea de divort se poate stinge prin impacarea partilor intervenita fie in apel sau recurs.
hotararea pronuntata in conditiile art 613 ind 1 este definitiva si irevocabila in ceea ce priveste desfacerea casatoriei.
Divort
horodni
In cazul in care ambii soti sunt de acord sa divorteze si exista un copil major ca rezultat al casatoriei, care este cea mai simpla modalitate de divort ? ... (vezi toată discuția)
Divort amiabil
RaduBC
Va rog, am nevoie de un sfat.
Suntem amandoi de acord sa divortam, amiabil, avem un copil major (a implinit recent 18 ani) si nu dorim sa facem partaj (cel ... (vezi toată discuția)