avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... schimbarea marjei fixe din contractul initial prin ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

schimbarea marjei fixe din contractul initial prin actuladitional e legala?

Am primit actul aditional din partea bancii si am constata ca a eliminat orice fel de comision calculand DAE functie de marja fixa si euriboe la 3 luni.
Problema e ca la inceput am incheiat un contract in care marja fixa a fost de 4.85% si acum prin actul aditional au modificat acesta marja la 7.225%.Au voie din punct de vedere juridic sa procedeze la modificarea unilaterala a marjei si daca nu ce trebuie facut.Astept sugestii.

Alte discuții în legătură

mi-au crescut marja la 7.225%.e legal? diana-iasi diana-iasi Am primit actul aditional de la banca si am constatat ca DAE se calculeaza functie de Euribor la 3 luni si functie de marja fixa.Problema e ca in contractul ... (vezi toată discuția)
Modificarea unilateral a marjei fixe din contract prin act aditional diana-iasi diana-iasi Am primit actul aditional de la banca si am constatat ca DAE se calculeaza functie de Euribor la 3 luni si functie de marja fixa.Problema e ca in contractul ... (vezi toată discuția)
Ajutati-ma cu marja dimoftedumitrusebastian dimoftedumitrusebastian Creditul a fost luat de la (Banca Care Rupe ) in anul 2007 - Maxicredit cu ipoteca si prevede: In contract la punctul 5 scrie \" La data incheierii prezentului ... (vezi toată discuția)