avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... bilet la ordin
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

bilet la ordin

re-girarea unui Bo refuzat catre cel care l-a girat initial, pentru ca acesta sa-l poata folosi impotriva emitentului initial.....este legala sau nu? se considera fals in acte, avand in vedere ca deja are viza bancii pe el cu refuzat?
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 07:12, 22 Septembrie 2010
Nu puteti sa-l utilizati in felul dorit de Dvs. Investiti BO cu formula executorie, apoi mergeti la un exector.

Av. Adrian Albu SCA MOROIANU, ALBU & IORDANESCU

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie sanitara functionare spalatorii creatza_70 creatza_70 O societate comerciala avand ca obiect de activitate: \"spalatorie textile\" doreste sa participe la licitatii organizate de anumite spitale. Unele din ... (vezi toată discuția)
Divort ramona j ramona j Ma aflu in divort cu fostu sot de 1an jumate .Eu am castigat custodia copilului de 5ani la fond si apel iar la recurs i s-a aprobat sa i se-i rejudece ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de un sfat eremia 12 eremia 12 Buna ziua am si eu nevoie de un sfat in anul 2008 am lut un credit de consum fara garantii si fara girantii,acum in 2010 din luna aprilie am ramas far loc de ... (vezi toată discuția)