avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1014 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... CONTRIBUTII- URGENT!!!!!!!
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

CONTRIBUTII- URGENT!!!!!!!

Buna ziua. Va rog sa ma ajutati in legatura cu contributiile sociale in urma modificarilor care au aparut dupa 01.07.2010. Din 01.05.2010 sunt administrator la o asoc de propr in baza unei conventii civile, dar sunt si angajat cu 8 ore la o societate. Pana in luna iunie (inclusiv) am platit si declarat doar impozit 16%.
Va rog sa-mispuneti , incepand cu 01.07.2010, ce contributii platesc si cine le declara? Pe iulie nu am declarat nimic,mai putin impozitul retinut si achitat.
Pot sa depun acum declaratiile si aferente lunii iulie la contributiile sociale?
Daca ma puteti ajuta cu un model de declaratie pentru aceste contributii sau sit-ul de unde se descarca ?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: grandanat , utilizator 16:51, 22 Septembrie 2010
Va rog,nu ma poate ajuta nimeni?
Pentru veniturile obinute ca administrator trebuie sa platiti :
- contributia la sanatate incepand cu 01.05.2010.
- contributia la pensii si somaj incepand cu 01.07.2010.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributii de plata pentru conventii civile cameliaborangic cameliaborangic Buna ziua, La o asociatie de proprietari, exista conventii civile pentru administrator si pentru femeia de servici. Care sunt contributiile ce se retin, avand ... (vezi toată discuția)
Plata cass pe 5 ani in urma acatanas acatanas Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: din anul 2002 pana in prezent sunt angajata cu CIM la o firma unde mi s-au platit regulat toate contributiile ... (vezi toată discuția)
Contributii sociale conventie civila cristian_conea cristian_conea Buna ziua, La asociatia la care sunt administrator, toti (adm, pres, fem serv) suntem cu conventii civile. Se pare ca de la 10 sept.trebuie sa platim 10,5% la ... (vezi toată discuția)