avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... OGU 50
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

OGU 50

buna ziua,
amfost azi sa semnez actul aditional la contractul de credit,iar la un moment dat era urmatorul paragraf: "imprumutatul nu are la dispozitie un mecanism extrajudiciar de reclamatie si despagubire".
va rog,daca se poate sa-mi spuneti si mie ce inseamna acest lucru.
maine trebuie sa ma duc si sa semnez actul (le-am zis ca nu-l semnez pana nu ma interesez ce inseamna acest lucru....ei mi-au zis ca nu as avea dreptul la un mediator...intre mine si banca,dar am dreptul sa apelez la un avocat....daca consider ca la un moment dat este nevoie).
va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: magdalenapaun , utilizator 16:53, 20 Septembrie 2010
ar trebui sa insemne ca nu va puteti adresa cu o reclamatie si sa solicitati despagubiri decat prin intermediul instantelor de judecata. dar cine mai stie ce vor bancile. e posibil sa vrea sa spuna ca nu puteti face reclamatie la protectia consumatorului. e o parere personala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nedumerire act aditional iulicaa iulicaa buna seara, in AA meu scrie: \"Imprumutatul nu are la dispozitie un mecanism extrajudiciar de reclamatie si despagubire\" va rog sa-mi explice si mie ... (vezi toată discuția)
Clientii bancilor doresc medierea Nicolae Dediu Nicolae Dediu Dupa cum stiti din presa majoritatea bancilor au reclamatii cu privire la Contractele aditionale aparute datorita OUG 50/2010.Atat in cazul clientilor de la ... (vezi toată discuția)
Oug 50/2010 sau"din putul gandirii unei banci" T.O. T.O. Nu ma pot abtine sa nu fac publice 1-2 clauze noi, neprevazute in contractul meu initial, dar introduse in actul aditional ca urmare a oug 50/2010: * ... (vezi toată discuția)