avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Ce trebuie sa fac ca sa devin consilier juridic?
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Ce trebuie sa fac ca sa devin consilier juridic?

Am terminat facultatea de drept, sunt licentiata in drept si as vrea sa stiu ce trebuie sa fac ca sa devin consilier juridic sau jurist intr-o firma cu capital de stat sau privat?sau la o primarie, consiliu judetean etc? trebuie sa ma inscriu undeva? ce pasi trebuie sa urmez? multumesc
Cel mai recent răspuns: anamaria_luk , utilizator 15:57, 22 Septembrie 2010
cautati un job pe site-urile specializate
sa va angajati ca si consilier juridic, prin concurs sau nu, depinde de situatie.
avocat Cristina Popescu
Si nu trebuie sa fiu inscrisa intr-un colectiv, sau nu stiu cum sa-l numesc, al juristilor/consilierilor juridici?sa plateasc o cotizatie lunara/trimestriala? sa am o legitimatie ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot deveni jurist? virgilpetre virgilpetre BUNA ZIUA. AM TERMINAT FACULTATEA DE DREPT ACUM VREO 5 ANI.SI SUNT LICENTIAT IN STUDII JURIDICE. VA ROG SA-MI SPUNETI SI MIE CUM AS PUTEA DEVENI JURIST , SI ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic definitiv stoianminodora stoianminodora Am absolvit facultatea de Drept si am fost angajata la o societate de contabilitate in functia de consilier juridic. In prezent sunt asociata la o alta ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic caprice caprice pt a fi jurist e necesara sustinerea unui examen, sau e de-ajuns licenta de drept? (vezi toată discuția)