avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 206 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Daca puteti sa ma ajutati cu un raspuns
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Daca puteti sa ma ajutati cu un raspuns

Buna ziua,

Daca puteti sa ma ajutati cu un raspuns. Trebuie sa aflu anul unui divort inainte de anii 1970, stiu partile, dar nu stiu anul divortului ( acum adresa este in Sectorul 5 Bucuresti).
Multumesc si astept raspuns
Cel mai recent răspuns: Cristina Popescu , Avocat 16:16, 20 Septembrie 2010
puteti face cerere scrisa la arhivele municipiului Bucuresti.
nu cred ca veti mai gasi la arhiva judecatoriei respective dosarul, intrucat au trecut mai mult de 30 de ani; dar incercati totusi la arhiva instantei respective unde s-au judecat; de asemenea apar mentiunea si la oficiul de stare civila- se poate scoate un certificat de celibat sau un extras de stare civila.
avocat Cristina Popescu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde gasesc hotarare judecatoreasca de divort dupa 40 de ani cristinabucuresti cristinabucuresti Buna ziua, am o intrebare la care nu ma descurca nimeni. Rudelor mele le cere notarul la succesiunea unei proprietati, hotararea judecatoreasca de divort a ... (vezi toată discuția)
Certificat casatorie dupa divort GEORGE STAHIESCU GEORGE STAHIESCU Buna seara, Sunt divortata de 4 ani si ma aflu in situatia de a ma recasatori insa cu un cetatean elvetian. Am furnizat Oficiului de Stare Civila elvetian ... (vezi toată discuția)
Hotarare divort perioada '60-'70 Lorenai Lorenai La deschiderea succesiunii de pe urma bunicului meu (care a avut un singur fiu - decedat, al carui singura mostenitoare sunt eu, unica fiica) mi s-a cerut si o ... (vezi toată discuția)